Fargeanalyse: Flerlagsrosa

Rosa – kanskje den mest kontroversielle av all tilgjengelig farge. Omgitt av stereotyper og mønstre, gir hver jente det en rekke følelser. I dagens innlegg har vi bestemt oss for å bevege oss bort fra de kontroversielle foreningene og avsløre det mangfoldige potensialet lekende rosa.

Av fargene rosa er det avhengig av mange ting: stilen og karakteren, og måten stemningen der fargen brukes på. Luscious fuchsia, dempet pastell, romantisk laks og strengere støvete, pulveraktig rosa … Dette er bare den kjente skygge, kan vi gi et navn lett. Utvalget er uendelig, og det spiller i våre hender.

http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/poli/elegantni-poli/елегантна-черна-пола-с-ефектен-акцент/

Tandem: blonder og rosa
Inkarnasjonen av den skjøre delikatesse – det er topp, med Rosaen farge i bildet i tandem i en posisjon til å avdekke alle fasetter av femininitet. Avhengig av anledningen og smaken kan toppprodukter skaffe seg en helt annen form og løfte. Den klassiske kjolen lokanichnogo kutt er perfekt for byen ridning, mini skjørt passer inn atmosfæren av en rockekonsert i forbindelse med harde sko og overdel av denim vellykket, sundress-stil «bondejente» tilbud komfort og harmoni i sommer piknik og kjole » Babydukke «for å understreke den romantiske stemningen på en dato.

Ikke verdt siden av disse candy-fargene, men vær forsiktig og forsiktig når du velger en rosa ting – det er obligatorisk. Tross alt, fargen er veldig smart, i stand til å ta så godt som å hjelpe. For eksempel ser fargene på fargene på noen stoffer ekstremt billig og kjedelig pylno rosa kan med falske kombinasjoner ofte ødelegge hudfarge. Hovedtemaet – nøye og bevisst velge å bygge bildet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *