Når du endrer bilen din?

Det er folk som snart dekk på bilen og tørst etter nye, friske fabrikken, mens andre sjåfører foretrekker å ta bilen i lang tid.
Samlet, men det har en tendens til å endre din bil, eller når det ikke lenger er i bruk, eller når kostnadene for reparasjoner som er nødvendige for å holde i god stand stiger kjøp av en ny modell.
http://nspauto.bg/instrumenti/poqlnici,-stoiki,-konsumativi/nakrainici-za-poqlnik/накрайник-за-поялник-n2-1-detail

Noen komponenter som er kjent for å slites ut raskere og krever spesiell oppmerksomhet: alle gummiprodukter som dekk eller til og med innvendig og mindre synlig, pakninger, gummi rør, alt i et kammer plastelementer motor eller kupeen.

Statistikk viser at i Europa om lag 46,5% av sjåfører endre biler mellom fem og ti år, og bare 18,5% eierandel bil ti år eller mer. Faktisk, selv om generelle bil ti års drift og mer enn 200.000 km oppfattes å bli erstattet, imøtekommende service, stil guide og justere kjøp av originale reservedeler, kan betydelig forlenge levetiden av kjøretøyet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *