Kostnaden for legging av laminat

Hvorfor så mange velger laminatgulv?
Svaret er veldig enkelt, mange eksperter hevder at gulvet er sterk nok fordi den er laget av naturlige materialer og har også en tiltalende estetisk utseende. Parkett kan påføres på flere måter: flytende, lim og ved hjelp av spesielle festeanordninger. Installasjonen av de mest kostbare pris ved hjelp av lim som adhesive blandinger er ganske dyrt.

Legging gulv laminat utføres i flere trinn:

http://parketenstil.com/egger-classic-7%d0%bc%d0%bc-7028-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d1%8a%d0%b1/

1. underlag.
2. Juster basis.
3. Legging substrat.
4. Installasjon av gulv.
5. Montering av kontakten.

Hvert trinn vil bli belastet i henhold til tariff plan, kan det endelige beløpet bli funnet etter alt arbeidet. Eksperter bruker alltid materialer av høy kvalitet som sikrer lang levetid. installasjonskostnader i alle byer varierte 25-80 per kvadratmeter.

Vår nettbutikk tilbyr et bredt spekter av laminat tregulv billig fra kjente produsenter. Alle produkter oppfyller alle internasjonale kvalitet og pris på land vil glede alle. Vi tilbyr våre tjenester til å arbeide på innretningen For mer informasjon, ta kontakt med våre ledere som vil svare på alle spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *