Til alle tider har kvinner betalt stor oppmerksomhet til pleie av kropp hud

Utseendet av de første kosmetikk vi skylder til de gamle egypterne, som begynte å bruke det som lignet moderne pulver ca 5000 år før vår tidsregning. I Russland, fremveksten av masseproduksjon av kremer og andre «mirakel» betyr at vi må Alphonse Raleigh, som ble grunnlagt i 1843 den første russiske fabrikken. I dag er det så mange forskjellige kremer, Scrubs, geleer og kremer beregnet for kroppspleie. Å velge mellom en rekke kosmetiske produkter gitt de nødvendige midler, vanligvis bruke tjenestene til en kosmetolog eller følge noen enkle regler.

Hudtype. Conceiving kjøp av produkter for kroppspleie og ansiktet, først og fremst finne ut hvilken type hud. Denne fasen er en av de viktigste, så hvor godt vil «arbeid» som det kommer an på huden din eller det betyr. For eksempel kan kosmetikk for fet hud legge til en følelse av ubehag og tetthet, tørr hud.

visokokachestven gel ot kozmetika atache

Den tiden av året. Fastsettelse av sesongen, der kosmetikk vil bli brukt som et viktig skritt i å velge de nødvendige midlene. Om vinteren, huden av alle typer trenger næring, vår og høst – beskyttelse mot sterk vind, og i sommer – i ekstra fuktighet og beskyttelse mot UV-stråler.

Aldersrelaterte endringer. Dette kriteriet omfatter bestemmelse av tilstanden til huden i en bestemt aldersintervall. For kosmetikk, designet for å bekjempe de første tegn på aldring, vil være ineffektive mot veletablerte rynker, og ung hud kan også være skadelig.

Oppnevning av kosmetikk. Uavhengig av hvilken type hud massasje er vanligvis valgt for fete kremer som ikke er umiddelbart absorberes i huden, og for ansiktet og bryst, på den annen side, – betyr en delikat konsistens som raskt trenger inn i de dypere lag av epidermis, uten å etterlate spor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *